Ansöka till Vintersalong Kungsbacka konsthall

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Ansökan är öppen från 5 september till 3 oktober 2022. Utställningen visas 19/11 2022-15/1 2023.
Vernissage är lördag den 19 november kl 11-15 med invigning kl 12:00. 

Ansökan är öppen för konstnärer, etablerade som icke-etablerade över 18 år som har anknytning till Kungsbacka kommun. Du kan vara född, bosatt eller uppvuxen i Kungsbacka kommun eller ha annan anknytning till Kungsbacka som du motiverar i din ansökan.  Konstverken du ansöker med får inte vara mer än tre år gamla. De får inte ha visats i Kungsbacka tidigare. Verken kan ha valfri teknik och storlek. De ska vara montageklara med eventuella upphängningsinfästningar på plats. 

En opartisk jury tittar på alla inkomna ansökningar som är anonymiserade. Juryn väljer ut konstverk som tillsammans bildar en bra utställning. Ett eller flera av dina verk kan antas. Juryns beslut kan inte överklagas.  

Att ansöka och delta kostar ingenting. Om du blir antagen står du själv för leverans av verk och för emballering/transport/försäkring till och från Kungsbacka Konsthall. Ingen utställningsersättning utgår. Om ett eller flera av dina verk antagits får du ett meddelande per e-post under vecka 43, 2022.  Antas du till utställningen ska ditt/dina verk lämnas in till Kungsbacka konsthall onsdag den 9/11 kl 13-18, samt torsdag den 10/11 kl 15-19.

Ytterligare information att ta del av om du blir antagen hittar du här: www.kungsbackakonsthall.se

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

  • E-legitimation

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa