Nominera till priset Årets eldsjäl

LÄS MER

Vem är Årets eldsjäl?

Vilken drivande kraft i kommunen tycker du bidrar till att göra Kungsbacka till en härligare plats att leva på? Det kan handla om det där oumbärliga energiknippet som alltid finns tillhands för er förening. Eller om personen som med sin ideella insats bidrar till spännande aktiviteter och upplevelser i vår kommun. Nu är det dags att rikta strålkastarljuset mot just den personen.

Med priset Årets eldsjäl vill nämnden för Kultur & Fritid uppmärksamma betydelsen av de enskilda krafter som verkar inom nämndens ansvarsområden.

Priset tilldelas en person som är bosatt i Kungsbacka kommun och/eller är medlem i en Kungsbackaförening och som genom sitt ideella engagemang har gjort ett extraordinärt betydelsefullt arbete inom kultur-, fritids- eller idrottsområdet.

Priset delas ut under Kultur & Fritids prisceremoni i mars 2022.  Prissumman utgår med 10 000 kronor och förväntas användas till vidareutveckling inom pristagarens område. 

Kriterier

  • bosatt i Kungsbacka kommun

    och/eller
  • medlem i förening i Kungsbacka.

Nomineringsprocess
Medlemmar eller personer som uppfyller kriterierna till priset kan nomineras under den av Kultur & Fritid avsatta nomineringsperioden.

Nämnden för Kultur & Fritid finansierar priset och ansvarar för att, under sekretess, bereda och besluta om vem som ska tilldelas priset.  

 

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Fråga om inloggning

Om du loggar in så kan vi förifylla frågor med uppgifter vi hämtar från andra system till exempel Skatteverket.

Gå vidare utan inloggning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa